Lån penge i 1 måned

For mange af os kan det være svært at få pengene til at række sidst på måneden. Hvis man er budget, kan det hele blive væltet af en enkelt uforudset udgift, som for eksempel en reparation i huset. Der kan man uden at ville det ende i en økonomisk situation, hvor man ikke har mulighed for at betale alt det, man burde. Det kan være et problem, hvis der er noget tid til næste lønningsdag.

Ender man i den situation og har brug for penge lige her og nu, kan et hurtigt lån nogle gange godt betale sig. Ved at få udbetalt penge i en måned kan man nemlig hurtigt få en ubetalt regning eller husleje ud af verden, så de ikke ligger og trækkere rykkere og dyre renter.

På den måde kan man spare penge ved at tage et lån for at dække de uforudsete huller i budgettet, der nu engang måtte opstå. Hvis det brænder på økonomisk for dig, kan du derfor overveje at låne penge over en måned for at holde til næste lønningsdag.

Lån op til 4.000 gratis i 30 dage

Måske tænker du, det ikke kan betale sig at dække ubetalte regninger og evt. husleje med et lån, da man jo skal betale renter og derfor bare flytter problemet et andet sted hen. Men hvis du kan betale et lån på 4.000 kr. tilbage inden for 30 dage, kan du få det helt gratis. Det betyder, at der ikke er nogen omkostninger ved lånet, og du kommer derfor ikke til at betale mere end de 4.000 kr. i det lange løb.

På den måde kan et lån på 4.000 kr. fungere som en tidlig løn, som du blot betaler tilbage, når du får penge mellem hænderne igen – uden at det koster dig noget. Det kræver dog, at du har mulighed for at betale de 4.000 kr. tilbage igen inden for de 30 dage, der er sat som tidsgrænse på det.

Kommer du til at overskride grænsen på de 30 dage, kommer du til at betale ekstra og derfor er det vigtigt, at du er sikker på du kan betale de 4.000 kr. tilbage – inden for en måned.

Se hvor du kan søge om lån i 1 måned her.

Gratis for nye kunder

Et gratis lån kan gøre underværker for økonomien, da man på den måde kan tage forskud på lønnen og have penge nok til at klare sig indtil lønningsdag. Er du en ny kunde, får du et tilbud om et gratis lån, hvor du altså ikke behøver betale rente, så længe du betaler tilbage inden for en måneds tid.

Det er en stor fordel for dig, da det så i mange tilfælde godt betale sig at søge for at betale eksempelvis regninger, som ellers ville ligge og trække mange dyre renter. Hvis du er økonomisk presset, kan du altså få 4.000. kr. gratis som ny kunde. Det kan du fx. hos udbyderen Vivus.dk.

Vær omhyggelig når du vælger låneperiode

Forskellige lån har forskellig låneperiode. Ved nogle typer skal du betale tilbage inden for 1 måned, ved andre har du længere tid til at dele regningen op i mindre bidder. Men det er vigtigt, at du tænker dig om, inden du vælger en låneperiode.

Det er nemlig vigtigt, at du kan overholde tidsfristen, da du ellers kan komme til at betale dyrt i rykkere og ekstra renter. Det kan derfor godt betale sig at være realistisk og omhyggelig, når du vælger løbetid, så du er helt sikker på, at du kan betale tilbage inden for den valgte periode.

Kan du det, kan du få 4.000 kr. gratis med en låneperiode på 30 dage, hvilket kan hjælpe i mange økonomisk pressede situationer.

Reklamer