Sammenlign lån og spar penge

Sammenlign og spar pengeHvis du har brug for et lån, gør du klogt i at sammenligne renter og vilkår med hinanden. Der kan nemlig være stor økonomisk forskel på det billigste og dyreste lån. Derfor bør du gøre en indsats for at prissammenligne de forskellige udbydere. Præcis som det kendes, når du finder den billigste forhandler via Pricerunner eller når du indhenter flere tilbud på din opgave.

Der er ingen tvivl om at prissammenligning og tilhørende portaler, er til stor glæde for den almene forbruger. Det giver dig nemlig et overblik over mulighederne og priserne, samt de relevante forhold. Alt sammen noget der hjælper dig med at finde den bedste løsning. Det er sådan den moderne forbruger agerer og du bør gøre det samme.

Hvor kan jeg sammenligne henne?

Der er kommet mange sammenligningsportaler på nettet og derfor du gode muligheder for at finde en hjemmeside der kan hjælpe dig. De mange valgmuligheder inden for både sammenligning og forbrugslån online, gør at du nok skal finde en udbyder som kan låne dig 10.000 eller 40.000 kroner – hvad du nu har brug for.

To af dem der har været på markedet længst, er siderne MyBanker og Samlino. Særligt MyBanker har opbygget en stor erfaring om lånebranchen online, siden deres start i 2000. Du vil derfor opleve at deres sammenligning af de forskellige udbydere, adskiller sig en smule fra de øvrige sites, bl.a. ved at inkludre boliglån og billån.

Få overblikket på begge hjemmesider, hvis du er i tvivl om hvem der er billigst. Det er dog vigtigt at understrege, alle renter og ÅOP niveauer kun er overordnede. Du skal have ansøgt og indhentet et tilbud, førend du ved, hvilke vilkår du får tilbudt som kunde.

Udvælg de 3 billigste og ansøg

Vores bedste anbefaling er at du udvælger dig de 3 billigste udbydere på markedet, ud fra dine behov. Sørg for at du opfylder firmaets krav til dig som ansøger. Når du har fundet frem til trekløveret, gælder det om at få udfyldt ansøgninger hos alle tre.

Det vil sikre dig et fantastisk udgangspunkt, hvor du med stor sandsynlighed finder den billigste på markedet. Husk på at sammenligningen kun har en reel værdi, hvis du udnytter den på korrekt vis. Den giver dig et værdifuld indblik og du får overblikket, men resten af arbejdet skal du typisk gøre selv – i hvert fald inden for lånebranchen.

Reklamer