Lån på 15 minutter

Alting går hurtigere og hurtigere i vores moderne verden. Også inden for lånebranchen er tingene blevet speedet op for kundernes skyld.

Du kan nu låne 10.000 kroner på kortere tid, end du kan nå at tage et karbad, endda kortere tid end du bruger på at lave aftendsmad. Det er blevet muligt at låne på 15 minutter og vi gør dig klogere på hvordan lige her.

Du får ofte svar i løbet af minutter

Kunden har altid ret. Og kunden har travlt i dag. Det ved lånefirmaerne godt, og de ved godt, at du bare løber tilbage til din bank, medmindre du kan tilbyde noget, banken ikke kan. Godt nok er der ikke en rådgiver, der kan hjælpe dig med din økonomi, men det kan deres penge og effektivitet heldigvis gøre op for.

Hvis du ansøger hos en udbyder online, vil det vitterligt ikke tage dig mere end 5 minutter at finde deres hjemmeside, lokalisere ansøgningsformularen, udfylde den og sende den afsted. Derefter skal du godkendes og her er lånefirmaerne ofte virkelig hurtige. Du kan godt forvente et svar inden for et kvarter og måske endda hurtigere.

Brug lidt tid på forarbejdet

Det er altså ikke ansøgningsprocessen, der tager tid, når du skal låne penge. Faktisk tager det bare ikke så lang tid at skaffe lidt ekstra penge til en træng tid, men det kan alligevel godt betale sig at investere nogle ekstra minutter, hvis du gerne vil finde det bedste og måske også billigste lån.

Specielt i tiden inden du rent faktisk ansøger om pengene, kan det være guld værd at bruge lidt ekstra tid. Forarbejde er sjældent en dårlig idé i nogen sammenhæng, men når du skal tage et lån, er det suverænt det vigtigste. Din research vil føre til mange flere muligheder for at få et godt tilbud retur.

Ansøg hos flere og find den billigste løsning

Når du er færdig med at scoute dig frem til den bedste udbyder på hele markedet, skal du dog ikke bare sende en enkelt ansøgning, slå fødderne op på sofabordet og tage til takke med deres tilbud. Send ansøgninger til minimum to eller tre forskellige firmaer, meget gerne til endnu flere.

Du bliver forhåbentlig godkendt hos dem alle, og derefter sender de en låneaftale til dig. Men den er baseret på dine informationer, så den rente, du har fundet på hjemmesiden er kun vejledende. Derfor vil  du med flere ansøgninger også få flere tilbud, og derved øger du chancerne for at finde den billigste løsning.

Reklamer